Seizoensopening 2024 in Nijkerk/Putten 23 maart

Dit jaar zal de MK seizoensopening plaats vinden in de omgeving van Nijkerk. Een mooi middagprogramma met voor ieder wat wils. Ook dit jaar veel leuke mensen, drie fietsdisciplines (gravel, racefiets en mtb) en een inspirerend inhoudelijk programma. Neem gerust een introducee mee. De gehele middag is verzorgd.  

Locatie
De Deel van kampeerboerderij De Kleine Voordijk Hoornsdam 6, Putten

(nabij afslag Nulde A28) 

Programma

·  12.00 – 12.30:  Inloop, koffie en (krenten)brood
·  12.30 – 13.00:  Opening en ledenvergadering
·  13.00 – 13.45 : Inspiratie 
·  14.00 – 17.00 : Fietsen 
·  17.30 – 18.30 : Bami- en Nasi-buffet 

Routes
Gravel: nu de Koning zijn geweer in de kast heeft gezet, kunnen we weer genieten op de ultieme gravelstroken van de Kroondomeinen. We rijden een rit van ongeveer 70 kilometer. Ter plaatse bekijken we of we 2 groepen maken, aangepast op jouw snelheid.      

MTB: Crossen door de bossen van de Veluwe. We maken een uitdagende route van ongeveer 55 kilometer. Ja, ook de Veluwe kent leuke hoogteverschillen.

Race: Voor de Meesterknechten die liever op het strakke asfalt rijden, worden diverse  verkeersluwe ritten over de Veluwe gepland. De bossen worden afgewisseld door uitgestrekte heidevelden met mooie vergezichten. We maken 3 routes; 100, 80 en 60 kilometer lang, Bij de langste afstand is de snelheid het hoogst, bij de korte de snelheid het laagst.

Geef bij opgave door welke discipline en/of afstand die je wil fietsen. We delen de groepen zo veel mogelijk naar gelijke grootte en snelheid in. We verheugen ons er enorm op om elkaar weer te ontmoeten en samen te fietsen. Graag zien wij jullie bij de start van een prachtig nieuw seizoen in Nijkerk!

Praktisch

·  Parkeren kan op de locatie. 
·  Neem alvast je fiets vanuit de auto mee, stallen kan onder de hooiberg.
·  Kom in vol ornaat inclusief schoenen, helm en niet te vergeten een warme fietsjas.
·  Graag je bidons thuis al vullen. Er is geen verzorgingspost onderweg. Neem dus zelf voldoende eten en drinken mee. 
·  Voor degene die met modder achter de oren finishen zijn er 2 douches beschikbaar.
·  Graag tot ziens op 23 maart. Opgeven via de website kan tot uiterlijk 10 maart. 

 

De Meesterknecht