Impressies

Afgelopen zaterdag (22 februar) hebben we als voorbereiding op ons Trail weekend in Luxemburg een mooie startdag beleeft. We mochten genieten van ontmoeting, prachtige tracks én droog weer kortom, een meer dan geslaagde dag en we zien uit naar een prachtig weekend in Luxemburg. Er zijn nog een paar plekken vrij dus mocht je nog mee willen, geef je dan snel op voor het Trail weekend van 2 t/m 5 april 2020. Voor meer info; check onze site; https://www.demeesterknecht.com/activiteiten/mtb-trail-weekend-luxemburg/

Ons tweede MTB Hoogtestage! Een prachtig weekend met fanatieke mtb'ers. Dit keer geen sneeuw, wel zon, modder, frisse temperaturen en prachtige Limburgse landschappen!

In september 2016 heeft de hoogtestage plaats gevonden in Sauerland.
Met zo'n 40 personen is er gesproken en nagedacht over het thema Aanklampen.

Voorafgaand aan het weekend was de ploegpresentatie.

Impressie van de de 1e hoogtestage van vrouwen in Limburg (juni 2017).

De eerste echte hoogtestage voor vrouwen is van start!!

Met lichte spanning arriveerden de eerste deelnemers in het prachtige Limburg bij Villa Lanterne. Een schitterend mooi ingericht huis waar iedereen warm welkom werd geheten met koffie/thee en natuurlijk verse Limburgse vlaai.

Aan de hand van de gelijkenis van de verloren zoon staan we dit weekend stil bij het thema “ongeremd”. De jongste zoon verlangde naar een “ver land” een ongeremd leven… Hoe is dat bij ons? Willen wij ook niet altijd, meer, beter, anders? Wanneer zijn wij eigenlijk “thuis”? Rond 23.30 uur moesten de meeste gesprekken echt afgekapt worden want morgen moet er natuurlijk écht gefietst worden…..

Een impressie van de hoogtestage in de Eifel.
Lees ook de blog van deelnemer Kees over zijn ervaringen.

Een impressie in beeld van de seizoensopening 2017.
Thema 2017: Ongeremd

Lees ook de blog van Maarten over deze dag.

Een impressie van het MTB weekend 2017

Op 23 januari 2016 was een kennismaken met de Meesterknecht op twee verschillende locaties; Rotterdam en Zwolle.

Ontmoeting met andere wielerliefhebbers, inspiratie, en een presentatie over vereniging de Meesterknecht. En daarnaast een waaiertraining met tips voor fietsers op elk niveau.

4Discycle weekend in de Duitse Eifel. Meer dan 30 mannen zien af op de vele heuvels en bergen in de schitterende natuur. Vliegen soms naar beneden en worden af en toe stil gezet bij de vragen des levens.

4Discycle weekend Eifel 2015

Het eerste weekend in samenwerking met de 4eMusketier. Veel beruchte colletjes werden beklommen in de Ardennen. We eindigen bij het kruis, waar we allemaal overwinnaars zijn.

4Discycle weekend Ardennen 2014

Na het eerste jaar (2012) ontstaan in 2013 en 2014 de volgende fietsweekenden.. Prestatie, relatie en verdieping vinden elkaar. Vragen worden gesteld, kilometers worden gereden en vriendschappen gesloten. Discycle weekenden Ardennen 2013/Eifel 2014