Seizoensopening Heerde

GEANNULEERD

Donderdag 12 maart zijn er door de overheid op advies van de RIVM maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Als bestuur volgen wij deze maatregelen op.

Dit betekent dat we hebben besloten de seizoensopening in Heerde van 21 maart te annuleren. We zullen op korte termijn met een nieuwsbrief komen waarin de inhoudelijke onderwerpen van de seizoensopening met jullie worden gedeeld. Ook zullen we aangeven op welke wijze wij aan de statutaire plicht van het houden van een ledenvergadering invulling willen geven. We onderzoeken of het mogelijk is de seizoensopening op korte termijn te herplannen. Ook daarover zullen wij jullie nader informeren. We zullen dan ook ingaan op het terugbetalen van inschrijfgeld.

Racefiets en MTB – mannen en vrouwen

Locatie: Heerde
Datum: Zaterdag 21 maart 2020
Uiterlijke datum opgave: zondag 15 maart 2020
Prijs: Complete programma € 5,- (Voor alleen bijwonen algemene ledenvergadering: gratis)

Uitleg:

Op traditionele wijze openen wij gezamenlijk het wielerseizoen. Dit jaar zijn we uitgenodigd bij onze leden in Heerde. Deze dag is voor leden en introducées. Er zal gefietst worden op de racefiets en op de MTB. Uiteraard is de hele dag volledig verzorgd, zoals jullie van de Meesterknecht gewend zijn.

Daarnaast wordt op deze dag ook de algemene ledenvergadering gehouden. Wil je alleen hierbij aanwezig zijn dan zijn er geen kosten aan de vergadering verbonden. Voor het volgen van het complete programma kost € 5,-.

Om te voorkomen dat we achteraf heel veel eten weg moeten gooien willen we graag weten wie wel en wie niet mee eet.
Graag bij de opmerkingen aangeven of je ’s avonds mee eet.

Over de Seizoensopening MK in Heerde

21 maart is het eindelijk weer zover. We gaan het seizoen openen op de Veluwe.
De locatie waar wij de aftrap hebben is in Heerde. Christelijk college “De Noordgouw”, Eperweg 34a in Heerde. Inloop is er om 10.30 uur. Om 11 uur starten we met de ledenvergadering. Voor de niet leden is er apart een presentatie over De Meesterknecht. We Lunchen om 12.30 uur en vetrekken vanaf 13.00 uur in verschillende groepen richting de bossen, heidevelden, platteland en de dijken. We hebben geprobeerd een zo aantrekkelijk mogelijke route te maken. Waar we zoveel mogelijk de mooie plekjes van Veluwe –Noord laten zien. Enkele klimmetjes schuwen wij niet. Je mag dit gewoonweg niet missen.

Voor de raceliefhebbers zijn er 3 routes om uit te kiezen. 80, 100 en 120 km. De MTB-ers kunnen een afstand van 70km rijden op hoofdzakelijk bospaden. Voor wie dit te lang is kunnen we de route afsnijden naar 55km. Beslissen we onderweg.

De gemiddelde snelheid kun je alvast aangeven. Bij ontvangst kun je je inschrijven voor de afstand die je wil rijden. We delen dan de groepen naar snelheid in.

Heerde verheugd zich er erg op. Graag zien wij jullie op hopelijk een mooie droge dag in Heerde.

Praktisch:

Om te voorkomen dat we achteraf heel veel eten weg moeten gooien willen we graag weten wie wel en wie niet mee eet.
Graag bij de opmerkingen aangeven of je ’s avonds mee eet.

De Meesterknecht