Seizoensafsluiting Groningen

Datum: 20 oktober 2018
Ontvangst: 11:00
Afsluiting: 18:30
Plaats: Stadskerk VBG in Groningen, Friesestraatweg 221, 9743 AE Groningen

De groep Meesterknechten in het Noorden hebben ons uitgenodigd om het wielerseizoen gezamenlijk af te sluiten in het Grunnigerland. We zullen het programma starten met een lunch. We zullen uiteraard gaan fietsen. Er is keuze uit 3 afstanden (65, 95 en 115 km), dus voor elk wat wils. We sluiten de dag af met een gezamenlijke warme maaltijd.

We kunnen terugkijken op een mooi wielerseizoen. Voor deelnemers van de tochten en hoogtestages een uitgelezen kans om de mensen te ontmoeten waarmee je hebt samen gefietst. Deze dag is ook de kans om iemand anders kennis te laten maken met De Meesterknecht. Uiteraard zal het jaarthema ‘Cadans’ weer centraal staan.

We kijken ook vooruit en zullen het programma voor 2019 presenteren!

Kosten
Deze dag is voor leden en voor mensen die geïnteresseerd zijn in onze vereniging. Leden mogen kosteloos deelnemen aan deze dag. Introducées betalen €10 voor het dagprogramma. Als je nog geen lid bent, en je meldt je in september 2018 (of later) nog aan als lid, dan ben je de rest van 2018 gratis lid! Wil je gratis naar de seizoensafsluiting, meld je dan dus eerst aan als lid 🙂

Voor degenen die vrijdagavond al willen komen is er een overnachting mogelijk. Als je hier gebruik van wilt maken, dien je je zowel voor de seizoensopening als de overnachting apart op te geven

Zowel leden als introducées kunnen zich hieronder aanmelden voor de seizoensopening. We hopen je te ontmoeten op 20 oktober in Groningen!

Ik ben er bij!

Om een idee te hebben met hoeveel meesterknechten we fietsen ontvangen we graag je aanmelding.

Ik ben lid van (of geregistreerd bij) de Meesterknecht
Ik ben geen lid van de Meesterknecht

Man Vrouw

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen.
MK Aanbieding:
Nee ik maak geen gebruik maken van bovenstaande aanbieding.
Ja ik wil gebruikmaken van bovenstaande aanbieding en betaal als lid € 0,00 of betaal als niet lid € 10,00.

Overige opmerkingen: