MTB Trail weekend 2022 | Ardennen

MTB – mannen en vrouwen

Locatie:  Ardennen
Datum: 2e of 3e weekend mei 2022
Prijs:  €250,- (leden krijgen 10% korting en betalen €225,00)
Startdag: n.t.b.
Aantal 26 deelnemers

Uitleg:

Ook in 2022 gaan we met de MTB’ers op Trail weekend. In kleine groepjes zullen we de tracks in de Ardennen trotseren! Tijdens dit weekend zal je fysiek worden uitgedaagd om pittige klimmetjes op te crossen, maar we willen je ook geestelijk prikkelen. Het hele weekend staat in het teken van de dienstbaarheid van de Meesterknecht. De accommodatie, eten en drinken is tijdens het hele weekend voor je verzorgd. Onze routeleiders houden tijdens de ritten de groep in de gaten en bij calamiteiten is er ondersteuning van een team van Meesterknechten. Kortom: volop ruimte om te genieten van de sfeer tijdens het weekend.

We zullen op de vrijdag, zaterdag en zondag een groot gedeelte van de dag op de fiets zitten. De groepen worden ingedeeld op fietsniveau. Qua intensiviteit kan je rekening houden met routes van 50 tot 100 km met flink wat hoogtemeters.  Dus zorg dat je voldoende traint om fit op het trail weekend te verschijnen! Denk ook aan geschikt materiaal om in dit terrein te fietsen.

Voor een impressie: bekijk het foto album van het Trail weekend in Sauerland

Ter voorbereiding houden we de ploegenpresentatie. Dit is een zaterdag waarop we kennis maken met elkaar en een tocht fietsen. Deze toertocht is nodig om het niveau van de deelnemers te kunnen bepalen. Zo zorgen we ervoor dat jij tijdens het weekend fietst met mensen van hetzelfde niveau. Dit maakt de trail voor iedereen een passende uitdaging.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, als je ook op de hoogte wilt blijven van ander nieuws van De Meesterknecht: https://www.demeesterknecht.com/nieuwsbrief/

Belangrijk om te weten:

 • Je kunt je individueel inschrijven en als team. Ook als je met een compleet team mee gaat, schrijf je jezelf individueel in en geef je bij opmerkingen aan bij wie je in het team zit.
 • Deelname kosten is p/p, dit is exclusief je reis naar de Locatie.
 • Houd rekening met ons annuleringsbeleid.
  • Een bedrag van € 50,- betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen 2 maanden voor de Hoogtestage betaal je 50%.
  • Bij annulering binnen 1 maand voor de Hoogtestage betaal je 100%
 • Je moet zelf een goede reis ( en eventueel annuleringsverzekering) afsluiten.
 • Deelname is op eigen risico
 • Deelname is op volgorde van aanmelden (incl. betaling). Indien het weekend vol zit, word je op een wachtlijst geplaatst. Bij eventuele annulering kun je dan nog instromen.
De Meesterknecht