Voorjaarsklassieker+ Kuurne-Brussel

Racefiets – mannen en vrouwen

Locatie:  Kuurne-Brussel
Datum: Vrijdagavond 6 maart t/m zaterdag 7 maart 2020
Prijs: €45 pp voor overnachting + ontbijt

Uitleg:

Kuurne-Brussel-Kuurne is voor de profs de eerste klassieker van het jaar. Vroeg in het voorjaar, wanneer het nog fris en nat kan zijn, rijden wij de dag voorafgaand aan de wegwedstrijd, de toertocht K-B-K. Een rit van zo’n 110 km met enkele kasseistroken en wat bekende Vlaamse klimmetjes. Een heerlijke tocht om de benen op te warmen voor een mooi fietsjaar op de racefiets. 

Dit jaar combineren wij deze tocht met aansluitend een bezoek aan het wielermuseum KOERS in Roeselare (www.koers.be). Daar laten we ons inspireren door de wielergeschiedenis en de prachtige tentoonstelling. Praktische informatie volgt te zijner tijd. 

De nacht van vrijdag op zaterdag overnachten we in een jeugdherberg en beleven we een gezellig avondje in Kortrijk. Let op, er is ruimte voor max. 20 personen. De prijs is €45,- per nacht in een jeugdherberg, incl. lakenpakket en ontbijt en incl. toegang tot het wielermuseum KOERS. Bij meer aanmeldingen maken wij gebruik van een wachtlijst en zullen we zo spoedig mogelijk communiceren of er meer overnachtingen geboekt kunnen worden. Allereerst stellen wij jullie als leden in de gelegenheid je aan te melden. Vervolgens komen ook niet leden in aanmerking om zich op te geven.

Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw aanmelding voor de toertocht zelf. Zo gauw de inschrijving hiervoor mogelijk is, zullen wij een link hiervoor opnemen op deze plaats.

De Meesterknecht

Ik ben er bij!

Om een idee te hebben met hoeveel meesterknechten we fietsen ontvangen we graag je aanmelding.

Ik ben lid van (of geregistreerd bij) de Meesterknecht
Ik ben geen lid van de Meesterknecht

Man Vrouw

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen.
MK Aanbieding:
Ik betaal € 45,00.
Als ik alleen train, fiets ik gemiddeld op vlak terrein:

Overige opmerkingen:
( denk aan bijv. voeding (dieetwensen/allergieen), gezondheid (relevante medische informatie) etc.)

Met deze aanmelding geeft je aan dat je de tocht samen met andere Meesterknechten wilt fietsen.
Los hiervan dient je jezelf ook bij de organisatie van de toertocht op te geven.

Waarschuwingen in noodgevallen