De Meesterknecht Jubileumtocht

Zaterdag 10 april is het zover. Dan staan we met elkaar stil bij het vijfjarig jubileum van De Meesterknecht. We stappen weer eens sinds lange tijd gezamenlijk op de fiets. Maar, niet zoals we gewend zijn helaas. We fietsen een prachtige tocht naar eigen keuze en houden rekening met de dan geldende RIVM richtlijnen (op dit moment geldt dat er geadviseerd wordt om met maximaal 2 personen samen te fietsen). Wat wel kan is samen afspreken en dan met tussenpozen twee om twee gaan fietsen. Wat is er leuker dan deze unieke dag in jouw nieuwe MK-jubileumshirt een mooie tocht te fietsen. Het leukste dat je kan overkomen is dat je onderweg wat andere MK-ers tegemoet of achterop fietst.

Fietstochten

Vanuit onze verenigingen faciliteren wij jullie met mooie routes. Je hebt keuze uit 3 verschillende wielrenlocaties met ieder twee afstanden (70 of 120). Daarnaast hebben we voor de MTB-ers een mooie plek uitgekozen op de Sallandse Heuvelrug.

  • Omgeving Fryslan (Race)
  • Omgeving Utrecht (Race)
  • Noord-Limburg, omgeving Venlo (Race)
  • Sallandse Heuvelrug (MTB)

Voor de wielrenners geldt dat jullie een GPX-bestand ontvangen van de route waar jullie je voor hebben opgegeven. De mountainbikers kunnen de gepijlde route rijden die is aangegeven. Ook is het mogelijk om deze dag een eigen route te fietsen. Ook dan zouden we het fijn vinden wanneer jij je aanmeld en kiest voor ‘Ik rij mijn eigen route’. Je ontvangt dan wel de nodige info over hoe we toch op een leuke manier stilstaan bij ons jubileum.

Details over de fietstochten en bevoorrading ontvang je uiterlijk 8 april.

Talkshow

In de avond verzorgen wij – tussen 18.30 en 20.00 uur – een nu al legendarische talkshow over ‘Vijf jaar De Meesterknecht’, met een grote diversiteit aan gasten aan tafel die in gesprek gaan over het fundament en de pijlers van onze prachtige vereniging. Link naar de livestream: https://youtu.be/JIUJuLe4PnU.

De Meesterknecht