Klassieker+ Brabantse Pijl

Onze deelnames aan georganiseerde groepsactiviteiten gaan niet door vanwege de op dit moment geldende Corona maatregelen.

Racefiets – mannen en vrouwen

Locatie:  Heverlee – Belgie
Datum: Uitgesteld door de organisatie
Prijs: €45 pp voor overnachting + ontbijt

Uitleg:

Het is een van de onbekendere voorjaarsklassiekers, maar daardoor niet minder gaaf om met elkaar aan mee te doen: De Brabantse Pijl. Er zijn verschillende afstanden te fietsen op zaterdag .. april. En voorafgaand zullen wij van vrijdag op zaterdag overnachten in een gezellige jeugdherberg en beleven we een avond met de nodige inspiratie. Geef bij je aanmelding aan of jij een overnachting wilt gebruiken. De prijs is € 45,- per nacht in een jeugdherberg, incl. lakenpakket en ontbijt.

Let op, er is ruimte voor max. 30 personen. Bij meer aanmeldingen maken wij gebruik van een wachtlijst en zullen we zo spoedig mogelijk communiceren of er meer overnachtingen geboekt kunnen worden.

Allereerst stellen wij jullie als leden in de gelegenheid je aan te melden. Vervolgens komen ook niet leden in aanmerking om zich op te geven. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw aanmelding voor de toertocht zelf.  https://www.brabantsepijlcyclo.be/nl/

We hebben er zin in om samen met jullie door het prachtige Vlaamse land te koersen. Tot dan!

De Meesterknecht